Skip to main content

Training
Training Inzetbaarheid & ‘het goede gesprek’


Herken je dit? Je hebt een medewerker die ziek is of door een moeilijke levensfase gaat, en je weet niet goed hoe je daarmee om moet gaan. Je wilt ze ondersteunen en tegelijkertijd de continuïteit van je bedrijf waarborgen. Dit is waar onze training “Inzetbaarheid & ‘het goede gesprek’” je bij kan helpen.

Ben jij die leidinggevende of ondernemer die behoefte heeft aan kennis en concrete praktische handvatten over inzetbaarheid, verzuimbegeleiding en ‘het goede gesprek’? Dan is deze training iets voor jou.

Tijdens de training zoomen wij dieper in op de Wet Verbetering Poortwachter, Duurzame Inzetbaarheid en effectieve communicatie. Je leert hoe je ‘het goede gesprek’ voert wanneer je collega of werknemer tijdelijk of langdurig minder inzetbaar is, of wanneer hij of zij geconfronteerd wordt met ziekte en/of levens veranderende omstandigheden. Juist in deze uitdagende tijden is het cruciaal om verbonden te blijven en open, constructieve gesprekken te voeren.

Na deze training beschik je over een goede basis en concrete tools op het gebied van wetgeving en inzetbaarheid. Je zult je zekerder voelen in je rol en beter voorbereid zijn om met complexe situaties om te gaan.

Meld je vóór 15 augustus 2024 aan en ontvang onze exclusieve early bird korting!

  • Datum:
    26 september 2024
  • Begintijd:
    10:00
  • Eindtijd:
    16:00
  • Early bird kosten:
    € 395,00
  • Normale kosten:
    € 450,00

Locatie

Zeestraat 80, Beverwijk, Nederland

Schrijf je in voor de training
Training Inzetbaarheid & ‘het goede gesprek’

× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday