Skip to main content
Renske Splinter
 

Hi, ik ben Renske!


Samen met mijn vader bouw ik verder aan het familiebedrijf wat hij sinds 2005 met uiterste precisie, bevlogen passie en aandachtig steen voor steen heeft opgebouwd. Die bevlogen passie en aandacht is wat wij delen!

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer het samenvalt en jij als mens of als organisatie tevoorschijn komt, tot je recht komt. Dat kan als de verwachtingen helder zijn en jij vanuit inzetbaarheid en potentieel doet wat je het liefste doet. Dan bloeit jouw organisatie en wordt werken en samenwerken een medicijn bij veranderende inzetbaarheid. Wanneer dit samenvalt, het werkplezier toeneemt en de resultaten zichtbaar zijn dan sta ik te juichen!

Mijn kostbaarste goed is het team van Aandacht die ik cheerleader en aanvoerder toejuich om met fun 100% haar potentieel te benutten.
Mijn grootste uitdaging en doel is om ons team, jou te faciliteren en te inspireren het potentieel en inzetbaarheid volledig te benutten.

Wat je aandacht geeft groeit en bloeit.

Als HR Consultant adviseer, inspireer en ondersteun ik ondernemers, directies en managementteams. Wij adviseren de organisatiestructuur en het HR-beleid dusdanig in te richten dat je de werknemers, tevens het fundament van je organisatie, ‘JobFit met Werkplezier’ en optimaal inzetbaar haar potentieel benut.

Wees welkom om een afspraak met mij in te plannen, ik ben benieuwd naar jou!

× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday