Skip to main content

Aandacht voor Veerkracht


Boost de veerkracht van je werknemers door een online sessie!

Heeft jouw werknemer ook zoveel ballen hoog te houden?


Thuiswerken; kinderen die aandacht, structuur en thuisonderwijs nodig hebben; zich zorgen maken over de ‘veiligheid’ van hun omgeving of zichzelf; economische en financiële zorgen hebben; mantelzorger zijn en zo zijn er nog meer gevolgen die de crisis met zich meebrengt.

Hoe combineert jouw werknemer dat? Maak jij je als leidinggevende/eigenaar ook weleens zorgen over de veerkracht en vitaliteit van je werknemer? Logisch in deze tijd! Daarom hebben wij met onze coaches gekeken naar wat we jullie werknemers kunnen bieden om de veerkracht op peil te houden en te bevorderen.

Wij bieden voor een gereduceerd tarief (€95,00 excl. btw) een online ‘Boost je veerkracht’ gesprek aan met een van onze coaches. Door de effectieve en afgestemde gespreksmethodiek kunnen wij je werknemer ondersteunen in het borgen van de veerkracht en inzichten genereren zodat hij/zij aan het roer blijft staan of weer gaat staan.

Resultaat: bewustwording en inzicht over wat binnen de cirkel van invloed ligt en werknemer de regie kan terugnemen. Handvatten en gereedschap om dagelijks te kunnen oefenen in veerkracht en vitaliteit voor zichzelf en omgeving.

Voor meer informatie of sparren over het welzijn van je werknemers en wat wij hierin voor jullie kunnen betekenen, neem contact met ons op. Tel: 0251-273883 info@aandachtcoaching.nl

× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday